mentalitatea asta"nu apar pe orice"
Oameni buni,
nu inteleg (in continuare) de ce va legati de niste lucruri care n au nici o ratiune. Am indraznit sa afirm o parere personala care nu are nici o legatura cu dvs, nici nu contest faptul ca toata lumea are drept la aparare,la un proces echitabil etc.,dar cum ramane cu aflarea adevarului?
Cica m am ars ca procuror?
Cum ramane cu impartialitatea procurorului care nu poate fi indeplinita in cazul in care obiectivul urmaririi penale este trimiterea in judecata iar procurorul se pozitioneaza in rolul partii acuzatoare, dar oricum nu inteleg ce legatura ar avea cu intrebarea mea si mai mult imi spune o persoana care este inregistrata ca utilizator.
Si inca ceva Mada_m, abia am intrat in anul patru si procedura civila se preda in anul patru, dar nu i nimic ca TEORIA e scrisa si in tratatele de procedura penala si daca tu stii asa de bine de ce nu ma lamuresti exact care sunt procedurile pentru a fi procuror, pentru ca de mentionat inm ul puteam si eu din anul 2.
Si iaca daca ma judecati pe mine judecati si procurorii care sunt in functie de 15 ani si inca nu stiu cum devin procurori, pentru ca nici ei nu m au putut lamuri deoarece pur si simplu lamuririle nu corespund cu legea.
In privinta faptului ca nu sunt pregatita se poate, dar sunt pe calea buna avand cei mai buni mentori, si macar mi a ramas demnitatea.
Multumesc acelora care m au sustinut, si stimati domni, doamne, domnisoare mai ocupati va un pic de drept nu mai pierdeti vremea, ca asa nu o sa stiti mai mult:)
Va multumesc foarte mult , mi-ati fost de mare ajutor.
Buna ziua,
As dori sa aflu cum as putea sa concediez pe cineva motivand cu desfiintarea postului ca urmare a dificultatilor economice?Ce documente imi trebuie, unde trebuie sa le depun,in ce conditii se poate efectua?Eu ca angajator ce obligatii am?
Va multumesc anticipat
Va multumesc enorm de mult.
Dar atunci ce ar putea face fiul mostenitorului,pentru ca mama sa nu se poate prezenta nici pentru acceptarea mostenirii nici la dezbaterea acestuia.Se poate cere ca procedura notariala sa se efectueze la domiciliul acesteia?
Buna ziua,
In cazul succesiunii, daca mostenitorul legal este bolnav atat fizic cat si mintal poate sa mosteneasca fiul mostenitorului?Si daca nu care ar fi posibilitatile ?De exemplu se poate cere ca dezbaterea succesiunii sa se efectueze la domiciliul acesteia?Va multumesc
Prin avocat care apara oricine ii apare in cale am inteles faptul ca din pacate,de cele mai multe ori, avocatii nu selecteaza clientii lor,(mai ales daca sunt la inceput),ceea ce mi se pare gresit din punct de vedere etic, consider ca totusi ar trebui sa existe anumite limite, deci nu mi se pare ca ar fi "munca grea" pana acolo....desigur sunt si exceptii.:D Daca am jignit pe cineva, imi cer scuze, dar din pacate din acest punct de vedere stiu mai mult decat s ar parea, tot din propria experienta.In rest va multumesc mult mesajele,in special Dl-i Elis....
In aceasta privinta sunt absolut deacord cu dvs. si o spun si din experienta, dar din nou va spun am cautat de nenumarate ori si am citit si legile privind statutul de magistrat, dar ori de cate ori discutam cu un procuror sau cu altineva mi se dadea, si in continuare mi se da , alte informatii decat in lege,ceea ce nu corespund.... cica" in practica e altfel". Dar vedeti dvs. daca nu scriam ca sunt la drept, nu am fi avut aceasta discutie si probabil ca mi ati fi dat mai multe informatii de la inceput.Nu prea inteleg aceasta abordare.Daca are vreo importanta tocmai de aceea am venit la drept ca m am gandit (initial) ca o sa pot sa schimb aceasta abordare si o sa pot sa ofer fara sa vreau ceva.....da, sunt la inceput.
Va multumesc
Stimate domnule Gavril, poate ati lipsit dumneavoastra de la orele de literatura pentru ca ati interpretat gresit intrebarea mea. Nu am nici o indoiala in privinta carierei, am pus aceasta intrebare ca sa primesc informatii exacte, nu ceea ce stiu deja. Oricum multumesc pentru informatii dar m am lamuriit deja.
In primul rand la facultate nu ne invata ce i dupa, dar desigur m am interesat si eu, stiam de concursul la INM, dar stiam de doi ani nu de unu. In al doilea rand nu vreau sa fiu vreun avocat care apara oricine ii apare in cale....daca ma ntelegeti , iar daca acest forum nu i pentru lamuriri pentru ce este?