avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate csabi40

Activitate csabi40

Răspuns la discuția retinere carte de munca
va rog sa ma scuzati .o sa tin legatura cu dumneavoastra dar sanse de a mi se face dreptate nu exista deoarece dna patroana a lucrat an primaria baia mare 32 de ani si sotul dansei este anca director la fabrica de mobila .sunt convinsa de atatea luni ca dreptatea nu este de partea celor care o au .legea este foartve buna dar nu se aplica deloc
Răspuns la discuția retinere carte de munca
da, am fost la itm maramures am depus cererea de eliberare a cartii de munca, si mi-au dat an scris, ca patroana firmei sc rinvio com srl la care am fost angajata, a ridicat cartea de munca din 17 09 2007.
REFUZA SA MI-O DEA. ITM Maramures mi-a sugerat sa intentez proces deoarece nu mai tine de itm. D-na inspector Butnaru de la ITM Maramures care raspunde de firma respectiva ,a dat cartea de munca patroanei
Va Multumesc
Roman Maria
BAIA-MARE
an data de 07092007 am dat declaratie de ancetarea munci la itm maramures de la firma sc rinvio com srl prin neplata salariala si ancercarea de a ma scoate cu minus an gestiune fara ami dovedi concret .am facut plangere la itm opc adica peste tot .nici an ziua de azi nu mi se elibereaza macar cartea de munca si nu pot sa ma angajez deoarece nu am cartea de munca ce sa fac? am 44 de ani si o situatie precara de existenta .
VA MULTUMESC ROMAN MARIA
Răspuns la discuția CARTE DE MUNCA
oana2008 a scris:

Buna ziua!
Am o intrebare. Din luna octombrie cartea mea de munca nu a mai fost platita catre stat, catre C.A.S deoarece mi-am dat demisia de la firma la care lucram.
Anul acesta in luna aprilie trebuie sa nasc iar de la spital mi s-a cerut adeverinta de salariat in care sa se mentioneze ca e platit CAS-ul si contul in care se face plata.
As putea sa imi platesc singura aceste asigurari ca sa nu platesc spitalizarea? Daca da, ce trebuie sa fac? Unde trebuie sa ma duc? Ce fac cu cartea de munca?. Precizez ca eu stau in sectorul 1.
Si inca o intrebare, As putea intra in somaj?, deoarece am pierdut indemnizatia din greseala si acum nu ma mai angajeaza nimeni avand copil mic ac
Răspuns la discuția Tichete masa
Buna ziua.Va rog foarte frumos sa-mi dati 1 raspuns daca se poate la o antrebare.Am lucrat la o intreprindere unde s-au dat bonuri de masa cei drept au ramas an urma cu 2 luni la acordarea tichetelor de masa .eu mi-am facut preaviz de 15 zile deci am plecat legal de la ei an 25 februarie.Bonurile de masa s-au acordat pentru luna ianuarie, dar mie mi-a spus directoarea economica sa mai astept, iar bonurile mi le da atunci cand vrea ea, adica doamna directoare de la economic.Tinand cont ca mai trebuie sa primesc si pe luna februarie.precizez ca nu am avut nemotivate am fost 1 muncitor bine vazut de sefi.Ce pot sa fac an acest caz. VA MULTUMESC