avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate Lidia Vestemean

Activitate Lidia Vestemean

Răspuns la discuția Probleme rata banca
Nu sunt in executare silita dar au zis ca daca nu rambursez suma de 2700 asa o sa procedeze mentionez ca nu am niciiun imobil pe numele meu am decat salariul meu eu nu inteleg nu se poate gasi o solutie mai ales ca eu iam contactat nu am fugit de responsabilitate incerc sa rezolv problema pe cale amianila nu stiu ce sa mai fac?
Am credit la banca am ramas restanta am vb cu cei de la birou colectare am facut atatea cereri de restructurare dar nu mi au aprobat au oprit si 1/3 din salariu ma ameninta cu executarea silita nu stiu ce sa mai fac cum sa mai procedez la cine sa mai apelez sunt obosita psihic nici la serviciu numai dau randament ma puteti ajuta cu un sfat multumesc pt rabdare astept un raspuns o zi buna va doresc!
Răspuns la discuția Banca
Multumesc pt. raspuns asa au spus si ei dar mie frica sa nu imi blocheze tot salariul fiindca am cardul la ei!
Discuție Banca
Am rata la banca si am depasit termenul am discutat si la Bucuresti la sucursala Raiffeisen au zis ca este in lucru de atunci si pe mine si sotul ne tot ameninta la telefon nu stim ce sa facem , cat au dreptul legal la poprire din salariu?
Discuție Restanta banca
Nu am achitat rata la banca pe luna trecuta poate sa imi puna poprire pe salariu daca eu am cardul de salariu la ei? Ce pot sa fac?