avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme rata banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme rata banca

Am credit la banca am ramas restanta am vb cu cei de la birou colectare am facut atatea cereri de restructurare dar nu mi au aprobat au oprit si 1/3 din salariu ma ameninta cu executarea silita nu stiu ce sa mai fac cum sa mai procedez la cine sa mai apelez sunt obosita psihic nici la serviciu numai dau randament ma puteti ajuta cu un sfat multumesc pt rabdare astept un raspuns o zi buna va doresc!
Cel mai recent răspuns: Lidia Vestemean , utilizator 09:30, 13 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dar nu mi au aprobat au oprit si 1/3 din salariu ma ameninta cu executarea silita

Sunteti deja in executare silita.
Despre ce datorie este vorba ?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
gi-jane2, moderator
Nu sunt in executare silita dar au zis ca daca nu rambursez suma de 2700 asa o sa procedeze mentionez ca nu am niciiun imobil pe numele meu am decat salariul meu eu nu inteleg nu se poate gasi o solutie mai ales ca eu iam contactat nu am fugit de responsabilitate incerc sa rezolv problema pe cale amianila nu stiu ce sa mai fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)
Proprire pe salariu smihaelasimona smihaelasimona Buna ziua, In urma cu 8 ani am facut credit cu buletinul la altex prin banca efg retail servise s.a,euroline,am platit o perioada buna ratele la un ... (vezi toată discuția)
Ajutor la o executare emma2hart emma2hart buna ziua, am primit o instiintare, acum o luna, cf careia dosarul a fost trimis de la firma de colectare a creantelor catre un executor, cu parafe de la ... (vezi toată discuția)