avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Proprire pe salariu

Buna ziua,

In urma cu 8 ani am facut credit cu buletinul la altex prin banca efg retail servise s.a,euroline,am platit o perioada buna ratele la un calculator si la cardul de credit.Insa pe masura pe plateam tot aveam de plata .Ideea este ca la un moment dat prin anul 2011 am incetat sa le mai dau bani iar acum o saptamana am primit proprire pe salariu de la o firma de executori judecatoresti in numele acestei banci .Suma pe care o cer este de 8612.07 cu cheltuieli de executare ,iar creditul a fost de 2700 lei .Intrebarea mea este ce pot sa fac in acest caz,am salariu mic de 600 lei si un copil de intretinut,cu sotul nu ma inteleg iar el nu are servici.Iar in cazul in care nu se poate face nimic cum trebuie sa procedeze angajatorul in aceasta situatie,deoarece acest birou de executare spune ca va pune proprire pe bunurile societatii. Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: smihaelasimona , utilizator 17:16, 20 Februarie 2014
O simpla cautare pe google va ajuta sa gasiti mai multe spete in care contractele cu ei au fost desfiintate, pentru clauze abuzive. o contestatie la executare, motivata asa cum veti gasi in acele spete, va ajuta.
Va multumesc ,cum formulez contestatia sau unde trebuie sa ma adresez ca sa fac asta ?Va multumesc de ajutor,am mare nevoie.
Buna ziua ,
Revin din nou cu dosarul de executare silita si doresc sa intreb urmatoarele:
societatea la care lucrez a primit o citatie in septembrie 2013 prin care trebuie sa-mi opreasca o suma din salariu pentru contractul de credit de la Euroline ,societatea nu a oprit pana acum si vor sa opreasca incepand cu luna urmatoare.Mai pot depune contestatie la executare avand in vedere ca contractul de credit este cu clauze abuzive si eu am platit deja o suma din credit, restul de suma de plata vine din comisioane si dobanzi.Doresc sa fac reclamatie la ANPC dar nu stiu daca mai pot face ceva in acest caz,Specific ca banca nu a trimis nimic din citatii sau somatii la adresa unde locuiesc de mai bine de 7 ani.Corespondenta o primeam la alta adresa de unde nu am recuperat nimic , Pot dovedi ca nu am primit de la banca nici macar o somatie.Stiam ca nu s-a inchis dosarul de credit dar din faptul ca suma crestea si din imposibilitatea de plata la acel moment nu am luat legatura cu banca respectiva si asa m-am trezit cu proprire la servici.Sefii au fost intelegatori dar acum trebuie si ei sa opreasca sumele de plata.
Intrebarea mea este daca mai merg la ANPC mai pot obtine macar dreptate sa platesc doar ce mai am de plata ,daca mai am.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
smihaelasimona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executate silita Andreeas1982 Andreeas1982 Buna ziua, In 2007 am facut un credit la Altex pentru un laptop de 2700 lei am platiti ratele pina in 2013 si suma nu a scazut dincontra a crescut am platit ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi euroline MariaMC MariaMC In 2005 am luat in rate cateva produse din magazinul Altex,in valoare de 900 lei, fiind obligata sa-mi fac un card Euroline prin care sa-mi platesc aceste ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)