avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executate silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executate silita

Buna ziua,

In 2007 am facut un credit la Altex pentru un laptop de 2700 lei am platiti ratele pina in 2013 si suma nu a scazut dincontra a crescut am platit catre EFG suma de 5600 lei, am incetat sa fac olata ratelor si am cerut o explicatie celor de la banca bine inteles nu am primit-o asa ca nu am mai facut nici o plata acum sunt executat silit i-am dat in judecata si firma la care lucrez a fost instiintata de catre executor si cu toate ca eu sunt in proces cu ei tot imi opresc din salariu 700 lei ce as putea face sa nu imi mai opreasca bani din salariu.

Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Proprire pe salariu smihaelasimona smihaelasimona Buna ziua, In urma cu 8 ani am facut credit cu buletinul la altex prin banca efg retail servise s.a,euroline,am platit o perioada buna ratele la un ... (vezi toată discuția)
Nulitatea absoluta a unui contract Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, pe scurt problema ridicata de mine : in 2006 am achizitionat un produs electronic de la magazinul altex , iar acestia mi-au spus ca pt a ... (vezi toată discuția)
Executare silita nyky_david nyky_david buna ziua am facut o rata la altex in 2005 am platit o perioada de timp cred ca cam 3 ani am scos de pe cardul loe 500 lei am mai platit o perioada pe urma nam ... (vezi toată discuția)