avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate alin1306

Activitate alin1306

Salutare!
Am cumparat apartamentul de langa cel in care locuiesc acum si as dori sa aflu care sunt sansele sa pot face o trecere dintr-un apartament in altul. Pereti comuni exista si stiu ca e nevoie de o expertiza pentru a se stabili daca acei pereti sunt de rezistenta sau nu.
Ce ma intereseaza pe mine este urmatorul lucru: Nu doresc chiar o alipire a apartamentelor, adica doresc sa se pastreze doua adrese, fiecare cu usa lui si ficare fiind legat la utilitati separat.. doar as dori o trecere comuna dintr-unul intr-altul.
Credeti ca e posibil asa ceva? si care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i urmez?
Multumesc!
Multumesc pentru raspunsul prompt. O zi frumoasa!
Multumesc pentru raspuns. Am gasit acel articol din Codul Muncii, dar nu si in contractul pe care l-am semnat. Ma gandesc ca nu poate fi anulat acel articol, daca nu este specificata vreo alta clauza.
Buna ziua,
Azi e ultima zi de preaviz la actualul loc de munca iar pe 20.12.2018 am semnat contractul individual de munca la o alta firma cu perioada de proba de 30 de zile cu incepere din 7.01.2019. Problema este ca azi am primit o contraoferta si as vrea sa raman la actualul loc de munca. Pot renunta la contractul deja semnat fara probleme? Astept un raspuns cat se poate de urgent. Multumesc