Salutare!
Am cumparat apartamentul de langa cel in care locuiesc acum si as dori sa aflu care sunt sansele sa pot face o trecere dintr-un apartament in altul. Pereti comuni exista si stiu ca e nevoie de o expertiza pentru a se stabili daca acei pereti sunt de rezistenta sau nu.
Ce ma intereseaza pe mine este urmatorul lucru: Nu doresc chiar o alipire a apartamentelor, adica doresc sa se pastreze doua adrese, fiecare cu usa lui si ficare fiind legat la utilitati separat.. doar as dori o trecere comuna dintr-unul intr-altul.
Credeti ca e posibil asa ceva? si care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i urmez?
Multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Am gasit acel articol din Codul Muncii, dar nu si in contractul pe care l-am semnat. Ma gandesc ca nu poate fi anulat acel articol, daca nu este specificata vreo alta clauza.
Buna ziua,
Azi e ultima zi de preaviz la actualul loc de munca iar pe 20.12.2018 am semnat contractul individual de munca la o alta firma cu perioada de proba de 30 de zile cu incepere din 7.01.2019. Problema este ca azi am primit o contraoferta si as vrea sa raman la actualul loc de munca. Pot renunta la contractul deja semnat fara probleme? Astept un raspuns cat se poate de urgent. Multumesc