avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate CellaBalaban

Activitate CellaBalaban

Răspuns la discuția dezbatere sucesiune
Mai aveam o nelamurire pentru a actiona in instanta succesiunea este nevoie sa am un avocat sau se pune din oficiu? Multumesc
Răspuns la discuția dezbatere sucesiune
Multumec. E vorba ca nu ne putem intelege cu fratele si de aceea trebuie prin instatnta.
Va rog un raspuns pentru instanta care este procedura
Buna ziua
Suntem trei frati care avem de facut dezbaterea succesiunii din partea tatalui care este decedat de 1 an de zile care detinea o casa si teren curti cinstructii si gradina
Si din partea bunicii tatalui care este el singurul mostenitor teren extravilan vie si arabil
Deoarece nu ne putem intalni toti trei la un notar eu si soara mea vrem sa deschidem prin instanta
Ce se percepe ca taxa in zazul in care vrem doar sa obtinem certificatul de mostenitor de la cei doi defuncti si in caz de vanzare teren care este procedura
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca in cadrul institutiei exista un birou care are functia de conducere sef birou si vreau sa transform functia de conducere in functie de excutie care ar fi procedura? Se poate doar prin reorganizare prin schimvarea biroului in compartiment si noua functie de executie doar prin HCL
Da pana la urma asta am sa fac. O sa ma prezint si voi spune ceea ce cunosc din viata de familie a fratelui, adevarul. Va multumesc pentru timpul acordat
Pai vedeți care e diferența ca ati fost citat ca martor la un proces de divorț al vecinului iar la mine e vorba de fratele meu, la care nu e chiar atat de ușor da participi si bineinteles ca si in cazul Dvs va încerca sa ma învețe ce sa fac
Dar de fapt era alta întrebare in context
Multumesc
O sa fiu nevoită sa ma prezint dar pot sa ma retrag pana la urma in fata instanței ca martor
Chiar nu vreau sa fiu martor pentru ca nu ma inteleg cu el si chiar nu cunoas situația lui din familie am locuit in județe diferite
Multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca daca nu ma,prezint a doua oară va fi posibil amenda sau aducere cu mandat
Da el știa că nu vreau sa ma prezint dar m-a dus în eroare
Am fost pusă de fratele meu ca martor intr un proces de divorț fara sa fiu informata si am primit citație ptr a ma prezenta in instanța eu nu am vrut si am trimis in termen răspunsul meu ca nu vresu sa ma prezit
Ce se poate întâmpla in acest caz?