avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am fost pusă martor într-un proces de divorț fără ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost pusă martor într-un proces de divorț fără să fiu informată înainte și nu am vrut să mă prezint. Ce se poate întâmpla?

Am fost pusă de fratele meu ca martor intr un proces de divorț fara sa fiu informata si am primit citație ptr a ma prezenta in instanța eu nu am vrut si am trimis in termen răspunsul meu ca nu vresu sa ma prezit
Ce se poate întâmpla in acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CellaBalaban , utilizator 15:54, 7 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Exista posibilitatea ca la urmatorul termen sa se dispuna fie o amenda sau chiar aducerea dvs. de catre politie cu mandat de aducere.
Fratele dvs. a procedat gresit: trebuia prima data sa va intrebe si sa discute cu dvs. aceasta posibilitate si disponibilitate din partea dvs.
Multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca daca nu ma,prezint a doua oară va fi posibil amenda sau aducere cu mandat
Da el știa că nu vreau sa ma prezint dar m-a dus în eroare
Nu conteaza daca v a informat sau nu aveti obligatia legala sa va prezentati pt a fi audiata sub sanctiunea amenzii si a unei posibile aduceri cu mandat.
Multumesc
O sa fiu nevoită sa ma prezint dar pot sa ma retrag pana la urma in fata instanței ca martor
Chiar nu vreau sa fiu martor pentru ca nu ma inteleg cu el si chiar nu cunoas situația lui din familie am locuit in județe diferite
chiar asta sa spuneti, adevarul, ca nu cunoasteti situatia din familia lor

Alte discuții în legătură

În timp ce eram în concediu, două familii din bloc au avut un conflict iar acum sunt în proces. de ce am devenit martor fără voia mea? ion vasile butnaru ion vasile butnaru La reantoarcere din concediu, lipsind de la domiciliu din 19 iunie-04 septembrie 2018, m-am trezit cu doi polițiști la usa apartamentului meu situat la ... (vezi toată discuția)
Sfat laurxzx laurxzx Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o problema . Sotia mea sa trezit citata ca martor in procesul unor vecini , problema este ca nu ii cunoste pe cei care au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost citată ca martor la un divorț la un vecin ... Virginia Gelea Virginia Gelea Buna ziua! Am fost citată ca martor la un divorț la un vecin de către amândoi. Eu nu cunosc legile dar i-am rugat să numai ma amestece în familia lor ... (vezi toată discuția)