avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere sucesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere sucesiune

Buna ziua
Suntem trei frati care avem de facut dezbaterea succesiunii din partea tatalui care este decedat de 1 an de zile care detinea o casa si teren curti cinstructii si gradina
Si din partea bunicii tatalui care este el singurul mostenitor teren extravilan vie si arabil
Deoarece nu ne putem intalni toti trei la un notar eu si soara mea vrem sa deschidem prin instanta
Ce se percepe ca taxa in zazul in care vrem doar sa obtinem certificatul de mostenitor de la cei doi defuncti si in caz de vanzare teren care este procedura
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:56, 10 Septembrie 2019
Daca faptul ca nu va puteti intalni e problema, puteti lasa o procura pentru reprezentare la dezbaterea succesiunii si sa rezolvati pe cale notariala
Multumec. E vorba ca nu ne putem intelege cu fratele si de aceea trebuie prin instatnta.
Va rog un raspuns pentru instanta care este procedura
Mai aveam o nelamurire pentru a actiona in instanta succesiunea este nevoie sa am un avocat sau se pune din oficiu? Multumesc
Este nevoie sa contactati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente succesiune ContSters134265 ContSters134265 Ce documente trebuie sa obtinem de la primaria comunei pentru a face succesiune dupa decesul mamei? Tata detine titlu de proprietate pentru 853 m.p. curte si ... (vezi toată discuția)
Tarife notariale, mostenire iove iove Care sunt tarifele practicate de catre notari la efectuarea unei sucesiuni notariale? (vezi toată discuția)
Succesiune-mostenire ghergut ghergut Am o matusa ramasa vaduva dupa decesul unchiului de acum un an.Nu au avut copii. Unchiul a mai avut 8 frati in localitati diferite, din care traieste numai ... (vezi toată discuția)