Cum pot inregistra in contabilitate (monografie) un e-reader? Un fel de carte digitala pt care am primit acces user si parola (pe o platforma)
Mentionez ca a fost achizitionata pentry a fi revanduta.
Apoi cum contez factura emisa mai departe?
Factura initiala de achizitie a fost emisa de societate din anglia
Buna ziua
M am angajat la firma x in 2007 cand eram studenta in ultimul an. Ulterior am obtinut diploma de licenta si mai apoi cea de master, documente pe care le am inmanat angajatorului. 11 ani insa am lucrat pe acelasi post deci pe acelasi cod cor initial inregistrata. Cor cor 421110
Momenran nu mai lucrez in acea companie
Am pus des problema experientei iar cei de la resurse umane ma asigurau ca experienta va fi pe studii superioare
Va intreb. Desi in Adev tip carte de munca scrie ca am lucrat pe codul cor mentionat mai sus insa este mentionat faptul ca experienta acumulata este in studii superioare, in ce masura imi poare folosi acest aspect?
Am incercat da ma angajez ca si functionar public pe un post unde este necesara experienta 7 ani pe srudii superioare, insa dosarul mi a fost respins pe motiv de neindeplinire...
Exista vreo solutie la care pot apela sau mai pot face ceva in acest caz cu privire la fostul angajator?
Sau faptul ca ei au scris in adeverinta ca experienra acumulata este pe studii superioare (desi cf cod cor ... este vb despre studii medii) este egal cu 0
Va multumesc
Buna ziua
Doresc sa aplic pentru un post de referent clasa 3 grad superior (functionar public)
Mentionez ca in momentul de fata sunt absolvent de studii postuniversitare dar am vechime de 12 ani in munca pe studii medii cf codului COR pe care am fost incadrata.
Nu am inteles din legea functionarilor publici... daca eu aplic ptr postul acesta de referent grad superior, cum sau in cat timp pot deveri consilier?
Si ce grad profesional este stabilit?
Sau care este urmatoarea treapta avand in vedere studiile finalizate..
Va multumesc