avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod cor

Buna ziua
M am angajat la firma x in 2007 cand eram studenta in ultimul an. Ulterior am obtinut diploma de licenta si mai apoi cea de master, documente pe care le am inmanat angajatorului. 11 ani insa am lucrat pe acelasi post deci pe acelasi cod cor initial inregistrata. Cor cor 421110
Momenran nu mai lucrez in acea companie
Am pus des problema experientei iar cei de la resurse umane ma asigurau ca experienta va fi pe studii superioare
Va intreb. Desi in Adev tip carte de munca scrie ca am lucrat pe codul cor mentionat mai sus insa este mentionat faptul ca experienta acumulata este in studii superioare, in ce masura imi poare folosi acest aspect?
Am incercat da ma angajez ca si functionar public pe un post unde este necesara experienta 7 ani pe srudii superioare, insa dosarul mi a fost respins pe motiv de neindeplinire...
Exista vreo solutie la care pot apela sau mai pot face ceva in acest caz cu privire la fostul angajator?
Sau faptul ca ei au scris in adeverinta ca experienra acumulata este pe studii superioare (desi cf cod cor ... este vb despre studii medii) este egal cu 0
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 9 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul COR 421110 nu este pentru studii superioare ... subscriu la ce ati scris : Sau faptul ca ei au scris in adeverinta ca experienra acumulata este pe studii superioare (desi cf cod cor ... este vb despre studii medii) este egal cu 0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare cor - experienta vs. studii Laura_Lupu Laura_Lupu Buna ziua, Lucrez in domeniul resurselor umane si am o dificultate in legatura cu incadrarea COR. Am un caz concret: Vrem sa angajam o persoana care in urma ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor Onet Onet Buna ziua. Am aplicat pt un post organizat de ANFP,insa mi-a fost respins dosarul pt ca nu indeplinesc vechime in specialitatea studiilor. Am lucrat ca si ... (vezi toată discuția)
Incadrare post necorespunzatoare cristinapetrea cristinapetrea Buna ziua Intre 2007 si 2014 am lucrat intr-o multinationala unde initial am fost incadrata pe functia de operator introducere si validare date. In timp, am ... (vezi toată discuția)