avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in specialitatea studiilor

Buna ziua. Am aplicat pt un post organizat de ANFP,insa mi-a fost respins dosarul pt ca nu indeplinesc vechime in specialitatea studiilor. Am lucrat ca si operator ghiseu univ-cod cor 41110-studii medii- intr-o banca,dar ,desi,pe adeverinta eliberata de institutie s-a precizat expres ca in exercitarea atributiilor specifice fisei postului au fost solicitate studii superioare(astfel ca vechimea in specialitatea studiilor absolvite este egala cu vechimea in munca)dosarul a fost respins. Ce sanse legale mai exista de a participa la voncurs?
Cel mai recent răspuns: Onet , utilizator 22:01, 23 Aprilie 2019
Pe ce post doreati sa dati concurs si ce studii se cereau ?

Ati contestat decizia de respingere a dosarului ?
E post de conducere,studiile cerute au fost superioare,pe domenii cf legii,+vechime in specialitatea studiilor.banca mi-a emis adeverinta din care imi rezulta vechimea pe studii,insa anfp mi-a refuzat pe motiv ca functia detinuta e pe studii medii,desi in cim figurez pe studii superioare.nu am facut inca contestatie,deoarece maine e ultima zi de selectie a dosarelor. Nu mi-au dat posibilitatea de a aduce completari din care sa rezulte ca atributiile cf fisei post,sunt pe specialitate.e normal? Ce motive sa invoc pt a-mi fi admisa contedtatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am fost angajata pe studii superioare pe un post de ... vyo85 vyo85 buna ziua! Am fost angajata pe studii superioare pe un post de Tehnician Proiectant, care are codul COR 311917 si care in codul muncii este pe studii ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor marilena79 marilena79 Buna ziua, Am lucrat timp de 11 ani intr-o banca ,fiind incadrata pe functia de CONSILIER CLIENTI SERVICII BANCARE, functie care necesita studii medii conform ... (vezi toată discuția)
Respins selectie dosare concurs administratie Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Respins la selectie dosare Consilier superior. Se poate actiona in contencios administrativ? Buna seara, M-am inscris la un concurs organizat de catre o ... (vezi toată discuția)