Buna ziua. Am aplicat pt un post organizat de ANFP,insa mi-a fost respins dosarul pt ca nu indeplinesc vechime in specialitatea studiilor. Am lucrat ca si operator ghiseu univ-cod cor 41110-studii medii- intr-o banca,dar ,desi,pe adeverinta eliberata de institutie s-a precizat expres ca in exercitarea atributiilor specifice fisei postului au fost solicitate studii superioare(astfel ca vechimea in specialitatea studiilor absolvite este egala cu vechimea in munca)dosarul a fost respins. Ce sanse legale mai exista de a participa la voncurs?
E post de conducere,studiile cerute au fost superioare,pe domenii cf legii,+vechime in specialitatea studiilor.banca mi-a emis adeverinta din care imi rezulta vechimea pe studii,insa anfp mi-a refuzat pe motiv ca functia detinuta e pe studii medii,desi in cim figurez pe studii superioare.nu am facut inca contestatie,deoarece maine e ultima zi de selectie a dosarelor. Nu mi-au dat posibilitatea de a aduce completari din care sa rezulte ca atributiile cf fisei post,sunt pe specialitate.e normal? Ce motive sa invoc pt a-mi fi admisa contedtatia?