avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua! Am fost angajata pe studii superioare pe un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua! Am fost angajata pe studii superioare pe un post de ...

buna ziua!
Am fost angajata pe studii superioare pe un post de Tehnician Proiectant, care are codul COR 311917 si care in codul muncii este pe studii medii....
Am primit adeverinta de la locul de munca in care scrie clar ca am fost angajata pe studii superioare, doar ca atunci cand am vrut sa imi depun dosarul in alt loc pe studii superioare unde se cereau minim 10 ani vechime in studii superioare. mi s-a spus ca nu ma incadrez ( desii, eu aveam atunci 12 ani vechime in studii superioare) si ca mai bine nu depun dosarul ca o sa mi-l respinga comisia pentru ca ei cauta dupa acel cod COR .
intrebarea mea este: am fost sau nu angajata pe studii superioare ?
in adeverinta scrie clar ""pentru exercitarea atributiilor stabilite in fisa postului aferenta contractului de munca au fost solicitate studii de nivel superior, in specialitatea Tehnic""

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor Onet Onet Buna ziua. Am aplicat pt un post organizat de ANFP,insa mi-a fost respins dosarul pt ca nu indeplinesc vechime in specialitatea studiilor. Am lucrat ca si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as vrea sa va prezint speța în legătură cu situația ... NICU TICU NICU TICU Bună ziua! As vrea sa va prezint speța în legătură cu situația mea contractuala la actualul loc de munca: sunt angajat de aproximativ 8 ani de zile la o ... (vezi toată discuția)
Cor vs cnfpa ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.Am si eu o nelamurire si in rindurile de mai jos o sa va descriu situatia urmatoare:o persoana urmeaza niste cursuri organizate de CNFPA si obtine o ... (vezi toată discuția)