Bună ziua! As vrea sa va prezint speța în legătură cu situația mea contractuala la actualul loc de munca: sunt angajat de aproximativ 8 ani de zile la o societate, în fisa postului mi se cer studii superioare în domeniul unde am absolvit, regulamentul de funcționare redactat de către ministerul de resort ne cere studii superioare, dar, potrivit COR sunt încadrat cu studii medii sau postliceale! Am aflat de aceasta incadrare anul trecut, când am vrut sa particip la un concurs de angajare la stat, unde mi se cereau 7 ani vechime în specialitatea studiilor! Bun, în acest moment dacă acționez firma în instanță, am șanse sa mi se recunoască retroactiv anii de vechime în specialitatea studiilor? MULȚUMESC ANTICIPAT PENTRU RĂSPUNS!!!
325706 inspector pentru conformare ecologica sunt incadrat! Eu am absolvit facultatea de știinta mediului, putea sa ma inadreze inspector de specialitate Ecolog!!!
In acest caz, postul dvs nu necesita studii superioare ... situatie in care nu aveti vechime in specialitatea studiilor absolvite.
Promovarea într-o funcţie pentru care este prevăzut un nivel de studii superior se face prin transformarea postului din statul de funcţii în care aceasta este încadrat într-un post prevăzut cu studii superioare de scurtă sau de lungă durată, al cărui grad profesional este imediat superior celui de debutant, cu menţinerea gradaţiei avute la data promovării, ca urmare a obţinerii unei diplome de nivel superior şi a promovării examenului organizat în acest sens, cu respectarea prevederilor art. 41^1, 44 şi 45 din HG 286/2011.
Tocmai asta nu inteleg: în fisa postului scrie clar ca trebuie studii superioare, în regulamentul de funcționare al ministerului de resort la fel, nu angajează personal fără studii superioare, deoarece se pierde acreditarea, dar suntem încadrați cum am amintit! Ce spuneți, am vreo șansă în instanta?
Promovare
validunca
am o vechime de 15 ani de referent si 2 ani in economist II, pot sa promovez in economist IA? avand vechimea necesara pentru a promova in aceasta ... (vezi toată discuția)