avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Referent grad superior
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Referent grad superior

Buna ziua
Doresc sa aplic pentru un post de referent clasa 3 grad superior (functionar public)
Mentionez ca in momentul de fata sunt absolvent de studii postuniversitare dar am vechime de 12 ani in munca pe studii medii cf codului COR pe care am fost incadrata.
Nu am inteles din legea functionarilor publici... daca eu aplic ptr postul acesta de referent grad superior, cum sau in cat timp pot deveri consilier?
Si ce grad profesional este stabilit?
Sau care este urmatoarea treapta avand in vedere studiile finalizate..
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
anamaria.c, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 5 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a deveni consilier , fie dati examen/concurs pentru un astfel de post, fie se va transforma postul de referent in consilier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Transformare post flory1970 flory1970 Buna ziua.(nu stiu daca imi va raspunde cineva dar eu incerc) Din 1987 am lucrat cu carte de munca ca muncitor brutar ,(liceul l-am terminat in anul 1989) ... (vezi toată discuția)
Functionar public cetateanuly cetateanuly Sunt angajat ca referent cu toate ca am studii superioare terminate inaintea angajarii Am acceptat acest post pentru ca doar posturile de referent erau ... (vezi toată discuția)