avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate lili2008

Activitate lili2008

ce inseamna daca sunt datorii prescrise sau nu.eu de ex am avut un credit la o banca si nu l am platit si [EDITAT] le-a preluat.si de la inceputul anului 2006 m-au contactat cei de la [EDITAT]
si totusi in concluzie au astia sorti de izbanda?
daca se ajunge in justitie pot sa castig eu/?
am si eu datorii la EOS KSI.toata ziua ma suna la servici..eu dupacate stiu asta e un fel de hartuire...
ma ameninta ca daca nu i platesc ma dau in judecata...de un an de zile ma tot dau in judecata...
eu am vb cu cineva care mi au spus ca pierd procese la greu.. si ii pot da eu in judecata pt hartuire...
bunica mea a murit in anul 1998.avea impreuna cu bunicul meu o casa cu teren in oras.bunicu i-a dat mamei mele pe act de mostenitor facut la notar o jumatate din casa si din gradina.el si-a adus pe o ''doamna'' cu care s-a casatorit in anul 2005.in urma cu un an si ceva bunicu a dat o pe mama in judecata sa iasa din indiviziune,s-a incheiat procesul si bunicul trebuie conform expertizei sa-i dea mamei niste bani deoarece lotul lui este mai mare la valoare decat al mamei.
intrebarea mea este ''doamna'' asta actuala lui sotie ce drept are acolo?
dupa moartea bunicului o putem scoate din casa?
sau ce trebuie facut?
doar sunt bunuri dobandite inainte de casatoria cu ea.poate sa-i faca act de vanzare cumparare pe jumatatea lui daca sunt casatoriti?