Scuze pentru deranj. As fi foarte interesat sa va intreb ce consecinta a avut faptul ca ati fost reclamat. Vi s-a dat cumva vreo amenda sau totul a disparut de la sine?
Ma intrebam totusi daca faptul ca am ridicat stergatoarele de parbriz fara a produce pagube imi poate crea probleme legale, pentru ca am fost vazut, desi nu ma ascundeam. Multumiri din nou.
Pe aleea de langa bloc e un trotuar ingust de putin peste un metru. Desi nu au nevoie, unii simt neaparat nevoia sa parcheze partial pe trotuar, nu langa bordura ca toti ceilalti, rezulatand in ingustarea extrema a unui trotuar desa insuficient. Cum pot trece femei cu carucioare sau invalizi intr-un carut? Cateodata mi-a fost greu sa ma strecor cand veneam cu sacosele de la cumparaturi. Desigur, mai e alternativa sa mergi pe strada unde te pot lovi masinile care circula cu viteza prea mare pentru o alee asa de mica. Si asta ca asa vor ei sa parcheze ilegal, sa ocupe parte din trotuar. Deci, ca sa ii atentionez am ridicat cate un stergator la doua masini, iar o femeie a inceput sa se burzuluiasca la mine, cum imi permit sa ating proprietatea altuia. Am incercat sa ii explic ca e doar o atentionare, asta ca sa nu trebuiasca sa sun la politie sa le dea amenda. A zis ca o sa sune ea la politie. Era intr-o profunda criza nervoasa, ridicand tonul la mine, asa ca am ignorat-o si am plecat. As vrea sa intreb daca e impotriva legii sa ridici cuiva stergatorul, bineinteles, fara sa produci pagube, dar am observat ca asa se procedeaza in Romania in loc sa suni la politie.