Ma intrebam totusi daca faptul ca am ridicat stergatoarele de parbriz fara a produce pagube imi poate crea probleme legale, pentru ca am fost vazut, desi nu ma ascundeam. Multumiri din nou.
cyan
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
De ce i-ati ridicat omului stergatoarele? Vroiati sa ii spalati parbrizul?
Ca sa ii atrageti atentia, de ce nu i-ati demontat o roata, sau nu i-ati desumflat rotile?
Daca locul de parcare nu este platit, nu ati rezolvat nimic cu ridicarea stergatoarelor, va poate face plangere pentru distrugere, nu aveti voie sa puneti mana pe proprietatea privata a omului,
In cazul in care aveti parcarea platitia, trebuia sa anuntati telefonic politia locala caer ii puteau aplica o sanctiune si dispune ridicarea masinii si mutarea acesteia intr-un loc cu verdeata pana la recuperea ei de catre proprietar in schimbul unei taxe.
Cutuma asta cu ridicatul stergatoarelor se petrece numai prin RO, am avut si eu placerea de a avea de-a face cu "ridicatori de stergatoare" care se cred proprietarii unui loc de parcare pe principiul ca "acolo e locul meu, mostenit de la bunelu". Chemi politia, ii faci plangere, si se alege cu o amenda.
Ridicat stergatoare
alin p.
Ma intrebam totusi daca faptul ca am ridicat stergatoarele fara a produce pagube imi poate crea probleme legale pentru ca cineva m-a vazut, desi nu ma ... (vezi toată discuția)