avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate Mamuca

Activitate Mamuca

Varul meu, mamele surori, mama mea trăiește, mătușa nu, a fost găsit mort în casă de o vecină.. A anunțat salvarea, a venit și poliția, au sigilat casa, pe vărul meu la morga. După 10 zile l-a înmormântat primăria (noi nu am fost anunțate de nimeni...) De la un fost coleg am aflat, l-am căutat două zile pana mi-au dat locația de la Administrația cimitirelor, la starea civila care ar trebui să-mi elibereze certificatul de deces a început o adevărată aventură... Acte care să demonstreze gradul de rudenie.. le-am arătat, dispoziție de plată pentru cheltuielile de înmormântare de la asistența socială unde m-am lovit de un zid..Nu știu cum se procedează în astfel de situații! Au trecut deja două luni de bătut la uși, menționez că varul nu are rude de gradul I și II nu are părinți, frate, soție sau copii, Ce ma sfătuiți, dacă ați întâlnit astfel de situații Orice sfat este binevenit!
Persoană cu handicap primesc dreptul la asistent personal cu remunerare,daca donez casa cu clauză de întreținere,pierd acest drept sau pot trece persoana căruia îi dau casa drept de asistent personal?
Persoană cu handicap grav cu drept de asistent personal dorește donare cu clauze întreținere unei alte persoane a imobilului proprietate personală, aceasta poate deveni asistent personal al donatoarei?