Varul meu, mamele surori, mama mea trăiește, mătușa nu, a fost găsit mort în casă de o vecină.. A anunțat salvarea, a venit și poliția, au sigilat casa, pe vărul meu la morga. După 10 zile l-a înmormântat primăria (noi nu am fost anunțate de nimeni...) De la un fost coleg am aflat, l-am căutat două zile pana mi-au dat locația de la Administrația cimitirelor, la starea civila care ar trebui să-mi elibereze certificatul de deces a început o adevărată aventură... Acte care să demonstreze gradul de rudenie.. le-am arătat, dispoziție de plată pentru cheltuielile de înmormântare de la asistența socială unde m-am lovit de un zid..Nu știu cum se procedează în astfel de situații! Au trecut deja două luni de bătut la uși, menționez că varul nu are rude de gradul I și II nu are părinți, frate, soție sau copii, Ce ma sfătuiți, dacă ați întâlnit astfel de situații Orice sfat este binevenit!
Nu stiu care este scopul demersurilor pe care vreti sa le faceti, dar daca este succesiunea, mama dvs. trebuie sa faca dovada calitatii de matusa fiindca in lipsa sotiei, copiilor, fratilor/surorilor, parintilor, ea ar putea sa il mosteneasca. Deci mama dvs., cu certificatele de deces ale parintilor ei, al surorii si al sotului acesteia (parintii varului) si cu certificatul de nastere al varului poate dovedi ceva rudenie cu nepotul ei.
Probleme succesorale
edinuta
Incerc sa fiu concis pt, o problema incalcita.
Eu sunt unicul mostenitor al mamei mele decedate acum 25 ani si al tatalui decedat acum 15 ani.
Din locul de ... (vezi toată discuția)