avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate pierde dreptul de a avea asistent personal o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate pierde dreptul de a avea asistent personal o persoană cu handicap grav?

Persoană cu handicap grav cu drept de asistent personal dorește donare cu clauze întreținere unei alte persoane a imobilului proprietate personală, aceasta poate deveni asistent personal al donatoarei?

Alte discuții în legătură

Nedeclararea unui imobil obtinut prin donatie am grija de o persoana in varsta si cu handicap fizic. in urma ... al.cluj al.cluj Am grija de o persoana in varsta si cu handicap fizic. In urma intelegerii cu persoana ingrijita s-a facut un act notarial de donare a apartamentului catre ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent personal meryleen meryleen Va rog sa-mi spuneti daca persoana cu handicap grav are dreptul de a primi salariul cuvenit unui asistent personal fara a avea acest asistent, daca se poate da ... (vezi toată discuția)
Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) ... Doina000 Doina000 Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) este scutita de impozit pe cladiri si taxa rovinieta ,conform legii 448/2006? (vezi toată discuția)