avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Activitate stancristina

Activitate stancristina

Din concediu(indemnizatie) crestere copil 2 ani am intrat in concediu medical deoarece mi-am fracturat tibia si sunt operata.Ce venit(indemnizatia sau salariul pe care il am in contract) mi se va lua in calcul ptr calcularea cocediului medical de care voi beneficia acum?
pe 27 oct trebuia sa incep serviciul dar mi-am fracturat piciorul si sunt opereta perioada de recuperare intre 3-5 luni.de la resurse umane mi s-a spus sa duc conced medical initial incepand cu data de 27 oct exact cand trebuia sa incep serv, si dupa aceea sa urmeze conced medical in continuare.intrebarea mea este ce suma de bani voi primi pe perioada cand sunt in acest conced medical?
tinand cont ca indemnizatia mea e in suma de 758lei.
va multumesc anticipat
cele 2 chitante primite fara elem de identificare sunt:
1 ptr plata intrtinerii
2 ptr plata izolatiei(la izolatie jumatate din chit sunt tipizate jum sunt fara elem de identificare)
am achitat azi ultima rata la izolatia blocului si intretinerea pe 2 luni restanta plus luna in curs la intretinere, am primit de la administrator 2 tipuri de chitante:
- pe luna in curs chitanta cum sunt si cele anterioare cu toate elementele de identificare ale asoc de propr
- si inca 2 chitante fara nici un element de identificare completat al asoc de propr reprezentan suma pentru izolatia blocului.
intrebare:sunt valabile chitantele fara nici un elemnt de identificare?
de ce am 2 tipuri de chitante?
unde ma pot adresa sa vina un control?
va multumesc anticipat!