avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical dupa indemnizatie copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical dupa indemnizatie copil

Din concediu(indemnizatie) crestere copil 2 ani am intrat in concediu medical deoarece mi-am fracturat tibia si sunt operata.Ce venit(indemnizatia sau salariul pe care il am in contract) mi se va lua in calcul ptr calcularea cocediului medical de care voi beneficia acum?
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 13:35, 11 Noiembrie 2011
Baza de calcul este media veniturilor pe ultimele 6 luni.
Trebuie sa luati de la agentia de prestatii sociale o adeverinta cu aceste venituri si sa o duceti la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical adriana_gianina adriana_gianina Buna ziua , am si eu o intrebare referitoare la calcul concediu medical.Pana ieri am fost in concediu cresterea copilului pan la 2 ani, acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ingrijire copil pana la 2 ani dupa concediu crestere copil irinuca2 irinuca2 Buna ziua.Numele meu este Simona si am o mare nelamurire.Acum 2 ani,am nascut o fetita.Pe 13.11.2009 ea a implini 2 anisori.Dupa data de 14.11.2009 mi/am bagat ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate dupa concediu crestere copil cristinagradinaru cristinagradinaru Buna ziua, Va rog sa ma indrumati si pe mine cum sa rezolv urmatoarele situatii: In data de 08.02.2014 am nascut; pe data de 08.01.2015 trebuia sa ma intorc ... (vezi toată discuția)