am achitat azi ultima rata la izolatia blocului si intretinerea pe 2 luni restanta plus luna in curs la intretinere, am primit de la administrator 2 tipuri de chitante:
- pe luna in curs chitanta cum sunt si cele anterioare cu toate elementele de identificare ale asoc de propr
- si inca 2 chitante fara nici un element de identificare completat al asoc de propr reprezentan suma pentru izolatia blocului.
intrebare:sunt valabile chitantele fara nici un elemnt de identificare?
de ce am 2 tipuri de chitante?
unde ma pot adresa sa vina un control?
va multumesc anticipat!
Initial pentru lamurirea situatiei,in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 este de preferat sa discutati concret cu presedintele de asociatie
Daca va confruntati cu dezinteres,sau raspuns evaziv,eventual puteti sesiza oficial serviciul de specialitate din primarie
cele 2 chitante primite fara elem de identificare sunt:
1 ptr plata intrtinerii
2 ptr plata izolatiei(la izolatie jumatate din chit sunt tipizate jum sunt fara elem de identificare)
Sunt mai multe feluri de chitante. Nu este obligatoriu folosirea chitantelor care sa aiba consemnate pe ele din tipografie datele asociatiei si-acestea pot fi scrise pe chitanta "de mana" cu pixul de catre cel care le emite (casier, administrator).
Dar spuneti-ne ce scrie pe chitantele asupra carora aveti suspiciuni? Scrie pe ele ca sunt emise de asociatia..., ca s-a incasat de la dumneavoastra suma de.. in data de .. reprezentant... si au semnatura celui care a incasat?
Apoi aceste chitante nu au fost intocmite in fata dumneavoastra cand ati platit? Ati intrebat de ce arata altfel? Poate tocmai a terminat un chitantier achjzitionat mai demult si-anceput altul, in fata dumneavoastra, achizitionat mai recent si care arata altfel.