Buna ziua,am intrat in concediu prenatal de la 1.06.2019 si am lucrat pana acum 4 luni din 22 Ian pana la 1 Iunie.Anul trecut am revenit in tara din UK pe 3 Oct iar in Noiembrie am ramas insarcinata.Saptamana asta am fost sunata de catre companie si mi-au spus ca banii ptr concediul prenatal nu vor fi decontati ptr ca au ne voie de 2 formulare A1 si S1 care provin din Anglia.Am incercat toata saptamana sa fac rost de ele dar fara succes deoarece site-ul guvernului nu imi mai recunoaste detaliile dintr-un anume motiv...inca mai astept un raspuns din partea lor...dar in cazul in care nu pot rezolva as avea alta optiune de a dovedi ca am cotizat acolo prin alte documente?Multumesc
Data de nastere a copilului ar fi pe 9 August 2019. M-am angajat in UK pe data de 29 Februarie 2016 si am incheiat contractul pe data de 1 Oct 2018.
Va multumesc ptr raspuns!
Buna ziua,acum 3 luni m-am intors in tara din Anglia iar acum 2 luni am ramas insarcinata.Daca ma angajez acum in conditiile in care am lucrat in UK timp de 2,5 ani cu contract pot beneficia de indemnizatia ptr copil chiar daca am o pauza de 3 luni?
Multumesc.