avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal si indemnizatie ptr copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal si indemnizatie ptr copil

Buna ziua,acum 3 luni m-am intors in tara din Anglia iar acum 2 luni am ramas insarcinata.Daca ma angajez acum in conditiile in care am lucrat in UK timp de 2,5 ani cu contract pot beneficia de indemnizatia ptr copil chiar daca am o pauza de 3 luni?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 7 Ianuarie 2019
Care ar fi data de nastere a copilului ?

Mentionati exact care este perioada lucrata in UK , de la ... pana la ...
Data de nastere a copilului ar fi pe 9 August 2019. M-am angajat in UK pe data de 29 Februarie 2016 si am incheiat contractul pe data de 1 Oct 2018.
Va multumesc ptr raspuns!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
septembrie 2017 - august 2019 este perioada eligibila pentru CCC.

Potrivit practicii AJPIS, ar trebui sa va angajati in tara cel putin o luna de zile pentru a beneficia de indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil Roxana E. Roxana E. Buna ziua! Eu am lucrat in Romania pana in 8 mai 2017! Spre sfarsitul lunii am plecat in Anglia sa lucrez, iar in iulie am ramas insarcinata acolo ! Am luat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere ... Gabriel V. Gabriel V. Buna ziua, As vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca am lucrat in Anglia din octombrie 2019 (inca UK era in UE) si pana in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)