avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua! Eu am lucrat in Romania pana in 8 mai 2017! Spre sfarsitul lunii am plecat in Anglia sa lucrez, iar in iulie am ramas insarcinata acolo ! Am luat timp de 29 de saptamani indemnizatie de acolo! Din luna decembrie nu mai i.au indemnizatie de acolo si ne.am intors in Romania! Credeti ca as putea aplica pentru indemnizatie aici in Romania! Copilul face 1 an in aprilie! Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Roxana E. , utilizator 09:10, 18 Martie 2019
Care este data nasterii copilului ?
14 aprilie 2018 este data nasterii a copilului!
Cornel Vasile a scris:

Care este data nasterii copilului ?

Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
Roxana E., utilizator
mai 2016 - aprilie 2018 este perioada eligibila pentru CCC.

Daca in perioada mai 2016 - mai 2017 , ati lucratin tara, atunci puteti beneficia de indemnizatie in tara.

Insa cel mai bine intrebati si la AJPIS.
Va multumesc frumos! O sa merg sa intreb! O zi frumoasa!

Cornel Vasile a scris:

mai 2016 - aprilie 2018 este perioada eligibila pentru CCC.

Daca in perioada mai 2016 - mai 2017 , ati lucratin tara, atunci puteti beneficia de indemnizatie in tara.

Insa cel mai bine intrebati si la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Prenatal si indemnizatie ptr copil Silvia 1326 Silvia 1326 Buna ziua,acum 3 luni m-am intors in tara din Anglia iar acum 2 luni am ramas insarcinata.Daca ma angajez acum in conditiile in care am lucrat in UK timp de ... (vezi toată discuția)
Soția a rămas gravidă după încetarea contractului de muncă razvan_george razvan_george Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema urmatoare : Sotia si-a dat demisia de la locul de munca in data de 29 iunie , anul acesta si ... (vezi toată discuția)