avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate cadam

Activitate cadam

Buna ziua,
Socrul meu are cumparate actiuni la sanex cluj; din cate am citit aceasta companie a trecut prin 2 achizitii pana in prezent, dar inca functioneaza. De asemenea, exista date financiare in reg com pentru sanex sa.

Sanex sa nu mai este listata la bvb din 2006. Cum pot afla cat mai valoreaza actiunile cumparate in 2003 si ce dividente pot fi incasate? Din cate mai citeam, doar pe ultimii 3 ani se poate incasa?

Multumesc
Imi raspund la propria intrebare. Dupa o discutie cu cei de la banca, cel care ramane in firma va transmita bancii noua structura a companiei. Probabil ca ulterior si ei vor verifica informatiile prin ONRC pentru a confirma.

Nu stiu exact care e procedura pe site ul asta, dar e a 3 a intrebare pe care o postez in 3 luni si nici la una nu am primit vreun raspuns. :)

Spor
Buna ziua,

In 2017 am devenit administrator si asociat intr un SRL impreuna cu 2 parteneri. SRL ul a fost infiintat din 2014. In 2017 iunie s a contractat un credit iar in contractul de creditare a trebuit toti administratorii sa semnam. In octombrie 2017 am iesit din companie, decizia fiind publicata in monitorul oficial. Cei de la banca de unde s-a luat creditul continua sa imi trimita si mie instiintari de plata. Se poate printr o cerere trimisa celor de la banca sa ma stearga din evidentele lor sau cum se poate proceda?

Multumesc