avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit pe SRL in care nu mai am nici o functie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit pe SRL in care nu mai am nici o functie

Buna ziua,

In 2017 am devenit administrator si asociat intr un SRL impreuna cu 2 parteneri. SRL ul a fost infiintat din 2014. In 2017 iunie s a contractat un credit iar in contractul de creditare a trebuit toti administratorii sa semnam. In octombrie 2017 am iesit din companie, decizia fiind publicata in monitorul oficial. Cei de la banca de unde s-a luat creditul continua sa imi trimita si mie instiintari de plata. Se poate printr o cerere trimisa celor de la banca sa ma stearga din evidentele lor sau cum se poate proceda?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cadam , utilizator 11:53, 9 Ianuarie 2019
Imi raspund la propria intrebare. Dupa o discutie cu cei de la banca, cel care ramane in firma va transmita bancii noua structura a companiei. Probabil ca ulterior si ei vor verifica informatiile prin ONRC pentru a confirma.

Nu stiu exact care e procedura pe site ul asta, dar e a 3 a intrebare pe care o postez in 3 luni si nici la una nu am primit vreun raspuns. :)

Spor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire asociat din societate pe actiuni elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: lucrez la o societate pe actiuni, in care sunt doi asociati. Unul dintre asociati (care ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati dupa deschiderea procedurii insolventei elafinta elafinta Buna ziua. Sotul meu a fost asociat intr-un srl care a contracttat in 2007 un credit pentru investitii garantat cu bunul cumparat dar si cu bilete la ordin ... (vezi toată discuția)
Continuitate cim nedeterminat. mihai90i mihai90i Buna ziua, Compania unde lucrez este pe cale de a se închide. Dar patronul doreste sa-mi continui treaba, opțiunea fiind sa fiu angajat la o companie de ... (vezi toată discuția)