avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Continuitate CIM nedeterminat.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Continuitate CIM nedeterminat.

Buna ziua,

Compania unde lucrez este pe cale de a se închide. Dar patronul doreste sa-mi continui treaba, opțiunea fiind sa fiu angajat la o companie de recrutare si dat in leasing catre el. Ceea ce doresc sa stiu este daca si cum se aplica continuitatea în munca, deoarece doresc sa fac un mic credit si asta inseamna ca la noul angajator trebuie sa am vechime cel puțin 6 luni.
De asemena contractul va fi încheiat cu acordul părților.

Multumesc anticipat,
Mihai
Cel mai recent răspuns: mihai90i , utilizator 08:55, 17 Octombrie 2017
Continuitatea în munca inseamna ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii la noul angajator.
Deci pentru a nu avea probleme la banca sa fiu nevoit să aștept încă cel puțin 6 luni,
trebuie ca data încetării sa fie de exemplu 18 octombrie 2017 iar data noului contract sa fie pe 19 octombrie in cealalta parte?

Multumesc anticipat.

Cornel Vasile a scris:

Continuitatea în munca inseamna ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii la noul angajator.

data încetării = 18 octombrie 2017

data noului contract sa fie tot 18 octombrie 2017

Din cate stiu sunt banci care cer o vechime de minim 3 luni.
Sunt in discutii cu un broker de credite si mi-a spus ca exista banci care cer minim 1 luna, altele 3, altele 6. O sa incerc sa intreb si la banca sa vad daca pentru ei exista o problema daca se schimba locul de munca dar nu exista pauza.

Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire de card ancafarcas ancafarcas Buna ziua as dorii sa va intreb daca sotul meu a lucrat la o companie pana luna trecuta si a avut card de salar cu un overdraft de 29000 lei din care a folosit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. se considera continuitate daca mi s-a încheiat contractul ... IuliaSz IuliaSz Buna ziua. Se considera continuitate daca mi sa încheiat contractul de munca in data de 31 Mai si am inceput altul in 6 Iunie si intre cele 2 contracte sunt 3 ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Ce Condtii trebuie sa mai indeplineasca o persoana fizica in afara contractului de munca ( care are vechime de aproape 4 luni ) pentru a putea beneficia de un ... (vezi toată discuția)