avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Se considera continuitate daca mi s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Se considera continuitate daca mi s-a încheiat contractul ...

Buna ziua. Se considera continuitate daca mi sa încheiat contractul de munca in data de 31 Mai si am inceput altul in 6 Iunie si intre cele 2 contracte sunt 3 zile din care 2 sunt zile libere legale? In ideea in care am fost in CO medical pentru ingrijire copil (a fost spitalizat 8 zile) si nu mi sa platit concediul medical cu motivul ca nu am 6 luni vechime la noul job. (Concediul medical a fost in Octombrie) Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 16 Noiembrie 2023
Nu este continuitate, chiar daca acele doua zile erau libere ..continuitate inseamna data inceperii noii activitati = data incetarii vechi activitati
Dar se beneficiază de CM decontat?

Cornel Vasile a scris:

Nu este continuitate, chiar daca acele doua zile erau libere ..continuitate inseamna data inceperii noii activitati = data incetarii vechi activitati

Stagiul minim de asigurare pentru acordarea indemnizaţiilor prevăzute de OUG 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, cu modificările şi completările ulterioare, este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.
Stagiul minim de asigurare pentru acordarea indemnizaţiilor prevăzute de OUG 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, cu modificările şi completările ulterioare, este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical gina2010 gina2010 daca salariatul este angajat de pe 02.02.2015 si de pe 25 martie imi aduce concediu medical, este vreo problema tinand cont ca nu a mai lucrat anterior iar ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca otiliabb otiliabb Buna ziua, incepand cu data de 11 ian 2016 am fost angajata si am avut ghinionul ca pe data de 26 ian sa alunec pe gheata si sa fac ruptura de menisc. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt însărcinată în 39 de saptamani. am lucrat ... Elenaszilagyi07 Elenaszilagyi07 Buna ziua. Sunt însărcinată în 39 de saptamani. Am lucrat doar până in primele doua luni de sarcina dar in ultimii doi ani am mai lucrat.Pot beneficia ... (vezi toată discuția)