avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Actiuni Sanex: ce valoare au si ce dividente pot fi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Actiuni Sanex: ce valoare au si ce dividente pot fi incasate?

Buna ziua,
Socrul meu are cumparate actiuni la sanex cluj; din cate am citit aceasta companie a trecut prin 2 achizitii pana in prezent, dar inca functioneaza. De asemenea, exista date financiare in reg com pentru sanex sa.

Sanex sa nu mai este listata la bvb din 2006. Cum pot afla cat mai valoreaza actiunile cumparate in 2003 si ce dividente pot fi incasate? Din cate mai citeam, doar pe ultimii 3 ani se poate incasa?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)
Situatie certificat de actionar nearadel nearadel buna seara,vas ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:sotia mea detine un certificat de actionar de la semanatoarea bucuresti,as vrea sa stiu daca mai ... (vezi toată discuția)
Actiuni sc.peco sa julius jr julius jr Mama prietenului meu a mostenit de la tatal sau 90 de actiuni la fosta Sc.PECO.SA. Batrinul a decedat in 1996 dar mostenirea au dezbatut-o in 2008,datorita ... (vezi toată discuția)