avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Situatie certificat de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Situatie certificat de actionar

buna seara,vas ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:sotia mea detine un certificat de actionar de la semanatoarea bucuresti,as vrea sa stiu daca mai poate fi valorificat ,cum si unde ?multumesc mult!:(
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 23:09, 16 Iunie 2014
Se poate domnule si inca cum ... contactati orice SSIF (sunt multe in Bucuresti) si il dati spre vanzare, .. cum apare un cumparator il va cumpara, dvs, incasati banii, iar brokerul comisionul, astfel toata lumea are ce pune pe masa.
Intrati pe site-ul companiei si intrebati acolo daca actiunile mai sunt listate la BVB
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Certificat actionar zuzanu zuzanu Buna seara. Am un certificat de actionar din 1996 si inca ceva actiuni cumparate la ( fostaSC UTILAJ TRANSPORT) actuala BEGA UTILAJE CONSTRUCTII SA. As vrea ... (vezi toată discuția)
Am primit o oferta de afaceri să depun o taxă. ScaraB ScaraB La mulți ani! Am primit o oferta de afaceri să depun o taxă de participare/intrare într-o firmă, pentru care primesc o cotă de acțiuni, cca 10%. Este ... (vezi toată discuția)