avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat actionar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat actionar

Buna seara. Am un certificat de actionar din 1996 si inca ceva actiuni cumparate la ( fostaSC UTILAJ TRANSPORT) actuala BEGA UTILAJE CONSTRUCTII SA. As vrea sa stiu daca stie cineva si poate sa-mi spuna daca, mai au valoare sau ceva care sa aiba legatura. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: zuzanu , utilizator 13:05, 4 Noiembrie 2012
Societatea este listata la BVB. Starea pietei: inchisa.

[ link extern ]

Ultimil pret de vanzare este din 26 septembrie a.c. si a fost de 9 lei.

[ link extern ]
[ link extern ] +
[ link extern ]
Multumesc pentru informati. Dar tot nu stiu daca pot sa fac ceva cu actiunile pe care le am........!! Nu ma pricep.
Incercati sa le vindeti printr-o firma de brokeraj.
Multumesc, o sa incerc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Actionar minoritar! Dobre Loredana Dobre Loredana Detin 1% din actiunile unei firme de prestigiu din Romania (declarata societate inchisa). Problema este ca de 7-8 ani conducerea CA-ul face numai cei doreste ... (vezi toată discuția)
Actiuni pas - vanzare sca baloisibaloi sca baloisibaloi Detin un procent substantial de actiuni in asociatia pas care sunt achitate. Actionarul majoritar din societatea mama listata la bursa doreste achizitionarea ... (vezi toată discuția)