avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate adutza

Activitate adutza

Răspuns la discuția amenda in italia
salut sunt unul are in italia am stat vreo 8 ani Pot sa-ti spun ca acolo amenzile se i-ti ajung acasa si dupa vre-o 12 ani fiindca este o mare birocratie .Probleme poti avea doar doca te opreste Guardia di finanza care se ocupa si cu astfel de probleme Multa bafta Ciao
Iata unul care a scris exact ce ma interesa .Cred ca o sa fac asa ceva.Macar mai lungesc termenul de plata .Ca nu cred ca o sa-mi dea dreptate mie ,dar 200ron de acum sunt mai valorosi decat peste cateva luni (ani).OK.Salutari!!
Răspuns la discuția Smecherie la politie
Va multumesc pt. raspuns cat si pt. critica .Nu caut paduchi in barba politiei ,am recunoscut ca am gresit dand detalii care ma invinovatesc.Ceea ce voiam sa aflu era daca exista ceva de care sa ma agatz (chiar si o smecherie )vazand ca si politistul a recurs tot la o smecherie ,postandu-se intr-un loc ascuns si intr-o masina non MAI.As vrea sa stiu daca e regulamentar sa stai ascuns si sa vanezi pe cei care cu mai multa sau mai putina intintie gresesc?!!?Sa tinem cont ca prezenta echipajelor de politie pe strazi au si rol preventiv nu numai opresiv.Pai de cate ori trec prin acea localitate acestia ii gasesc doar ascunsi ,pusi pe vanat.De platit platesc ca oricum am gresit-o dar ma simt (ca multi altii) un pic .....nemultumit.Fara sa intram in detalii de cum i-si fac treaba cand ii chemi , in anumite situatii,fiind platiti de noi,copiii nostri ,parintii si bunicii nostri.Asa sa ii ajute D-zeu.
Am fost amendat pentru exces de viteza in localitate(73 km/h), depaseam un tir,pe un drum drept cu vizibilitate buna ,fara interdictie de depasire.Radarul era intr-un logan (galben) fara nici un semn distinctiv al MAI.Pot contesta PV pe aceB-)st motiv ? Sau spuneti-mi un altul! Multumesc.:(