am o mare nelamurire.anul trecut ne-au fost cerute datele de pe carnetul de conducere de catre o ruda,pt. a scapa pe alta,care se pare ca a trecut pe rosu si s-a trezit cu amenda de circulatie acasa()in italia).pt ca aceasta sa nu mai plateasca amenda,am trimis o declaratie ca a fost alta persoana la volan(din romania),nu cea in cauza care a primit amenda.acum intrebare...avand in vedere ca urmeaza ca in 2 zile sa plecam in italia,putem avea probleme cu acea amenda,care nu a mai fost platita de nimeni?in declaratie s-au dat toate datele din carnetul de conducere,copii,etc.ne-am facut oare probleme singuri?amenzile in alte tari se pot plati si la noi?cum functioneaza?multumesc
salut sunt unul are in italia am stat vreo 8 ani Pot sa-ti spun ca acolo amenzile se i-ti ajung acasa si dupa vre-o 12 ani fiindca este o mare birocratie .Probleme poti avea doar doca te opreste Guardia di finanza care se ocupa si cu astfel de probleme Multa bafta Ciao
Amenda radar ungaria
mgordan
Buna,
Zilele trecute am primit o amenda de radar in Ungaria (81 km/h in localitate). Amenda este de 45 000 de forinti (aprox. 150 de euro). Momentan nu dispun ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala
vulpealina
Buna ziua!Ma numesc Alina,sunt din Republica Moldova si sunt studenta in Romania.Am o problema si as dori sa ma ajutat, sau sa-mi dati citeva sfaturi..Cu ... (vezi toată discuția)