avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Impozit catre statul italian.
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Impozit catre statul italian.

Daca nu am platit impozitul pe salariu vreme de trei ani in Italia si am fost luata in evidentele fiscului in acest sens, daca nu platesc ce risc sa se intample, atata vreme cat eu nu mai locuiesc acolo? Exista vreo conventie europeana in acest sens?
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2018
elenagrum, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:34, 9 Iulie 2018
Buna ziua,

In baza datelor furnizate catre Guardia di Finanza de INPS si Agenzia delle Entrate, veti fi acuzata de evaziune fiscala.
Am inteles, deci singura sansa este sa platesc. Mentionez ca nu a fost rea credinta, nu am stiut, fiind pentru prima data acolo. Nu pot face nimic in acest sens pt a diminua suma? Va multumesc inca o data pt tot!
Buna seara,
Ar trebui sa asteptati pana la noul termen de scutiri de plata a penalitatilor facute de Agenzia delle Entrate si INPS . Se numeste "rottamazione fiscale". E bine sa va interesati in prealabil la ce suma totala se ridica debitul Dvs. Si apoi va trebui sa faceti aceasta cerere de scutire a penalitatilor si sa platiti doar debitul dupa scadenta data de INPS.
Aveti aici un articol:
[ link extern ]
[ link extern ] /
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratie anuala de venituri italia Evyy Evyy Buna ziua. Daca puteti sa mi raspundeti si mie la o intrebare..Se pot lua autoritatile din Italia de bunurile personale din Romania? Tatal meu a decedat acum.3 ... (vezi toată discuția)
Cum obțin rezidență? 13.05 13.05 Am un contract de muncă in agricultura si cazare dar patronului nu are acte pe aceasta camera unde locuiesc, cum pot obține rezidență? (vezi toată discuția)
Recuperare bani pensie persoană decedată Ady3v Ady3v Dacă soțul meu este mort,și anul asta ar fi făcut 67 ani,și a lucrat in Italia că marinar,12 ani.....pot solicita statului italian banii depuși pentru ... (vezi toată discuția)