avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate Valisimi

Activitate Valisimi

Dar am si eu o intrebare: De ce va agitati atat ? Ca Ordonanta prevede in sus, ordonanta prevede in jos. CE CONTEAZA ?? Asa, sunt autoritate publica si atribui un contract de 1.000.000 Euro fara licitatie, fara nimic, firmei unui prieten. Preieten a carui firma face lucrarea curat si cinstit, cu un profit REAL de 10 % (deci un profit rezonabil). Ce fapta am comis ?
Mai departe...prietenul are un profit de 100.000 Euro si isi permita sa-mi dea si mie 10.000 ron sa platesc O EVENTUALA AMENDA a Curtii de Conturi sau a autoritatii care se ocupa acum de verificarea achizitiilor publice. Asta daca organismele mai sus mentionate verifica achizitia in 12 luni, inainte de a se prescrie contraventia.
Răspuns la discuția furt cora
Sunteti atat de simpatici cu furturile voastre de 2..3..4 ron. In general, daca prejudiciul a fost recuperat, chiar si daca ti se face dosar, solutia este 18 indice 1 cu aplicarea art.92 Cod Penal. Amenda este data de procuror si poate fi de la 10 la 1000 ron. Exista si solutia mustrarii si a avertismentului. Ma rog, toate cele mai de sus sunt valabile daca nu cumva mai ai cazier.
Si inca ceva. Nu ti se poate face dosar penal, sa se inceapa urmarirea penala si tu sa nu stii. Odata inceputa urmarirea penala, vei fi citat la politie unde ti se va aduce la cunsotinta invinuirea si ca in baza a 3 art. Cod Procedura Penala ai dreptul la aparator.
Răspuns la discuția stopaj la sursa
Infractiune este cand angajatorul opreste angajatului sumele pe care le datoreaza la stat, dar nu le vireaza mai departe.