avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate ruthpatricia

Activitate ruthpatricia

Discuție Control ITM
Buna seara, am control de la ITM si mi-au cerut dosarele angajatilor. Ce trebuie sa contina acestea ca sa nu am probleme? Sunt diverse variante: pun si cazierul? Poate cineva sa imi dea o lista completa a documentelor pe care trebuie sa le pun la dosar? Exista legislatie care specifica aceste acte? Va multumesc.
Va multumesc pt promptitudine!
Răspuns la discuția Cheltuieli cu sponsorizarile
Multumesc!
Dar daca persona juridica incheiei contract de inchiriere cu persona fizica si persona fizica plateste cei 16% impozit pe profit? Atunci are drept de a-si deduce pe firma cota parte din rata lunara achitata pt apartamanet?
In cazul in care o persoana juridica sponsorizeaza un ONG si intre administratorul(asociatul) persoanei juridice si cei care detin ONG exista grad de rudenie pana la nivelul 4, persoana juridica mai are parte de facilitatile fiscale(deducere la impozitul pe profit)?
Va multumesc pt raspuns!
Buna ziua,
Ca si persoana juridica care a incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica pt sediul firmei, imi sunt deductibile o cota parte din cheltuielile cu rata lunara aferenta creditului luat pe acel imobil (creditul e luat pe persoana fizica)?