avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate Marina1989

Activitate Marina1989

Buna seara!
Suntem in aceeasi situatie cu vecinii care locuiesc deasupra.
.Am fost la politie, am reclamat că vecina merge pe tocuri,a recunoscut ,însă de atunci fac zgomot intentionat.Trag scaunele pe gresie,arunca diverse obiecte pe podea noaptea cand dormim.Problema este ca nu fac tot timpul,vin noaptea arunca ceva pe podea suficient pentru a te trezi.Inainte ii înregistrăm,pt ca făceau tot timpul acum nu am dovezi.
S au plâns tuturor vecinilor ca i am reclamat si cat de traumatizati sunt.
Sunt vecini care nu mai raspund la salut.
Cum ati rezolvat situația?
Multumesc!
Buna ziua !
Soacra mea are doi frați, au facut succesiunea acum 5 ani după părinți si titlul de proprietate a rămas la unul din cei doi.
Anul acesta a vrut să facă intabularea terenurilor care i revin.
Are nevoie de titlul de proprietate sau de copii legalizate ale acestuia.
A cerut de la cel care are titlul iar raspunsul lui a fost ca a pierdut actul.
Ce poate face in situatia asta ?
Mulțumesc
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc !

raluk0207 a scris:

M-ati innebunit!
Ati scris mai sus ca: "În certificatul de naștere al tatălui, la părinți sunt trecuți bunicii."
Acum imi spuneti ca pe tata il chema Sima Iordache.
Unde sunt trecuti bunicii? Actul de adoptie nu conteaza. Important e ce scrie pe certificatul de nastere al tatalui, la parinti.
Revin atunci la mentiunea initiala, aceea ca nu puteti dovedi gradul de rudenie.

Nu , numele bunicilor era Panait ,a familei ca l ă adoptat Carbunaru ,pe tatăl meu il chema Sima Iordache.
Fratii "buni "l au dat în judecata

raluk0207 a scris:

Ok. Deci tatal dvs purta numele parintilor adoptivi.
Rudele care v-au dat in judecata...
Sunt fratii "buni" ai tatalui, din familia naturala? Sau fratii adoptivi?

Scuze ,la actul de adopție m-am referit.

raluk0207 a scris:

Ati spus mai sus ca:

Marina1989 a scris:

Pe tatăl meu l au dat spre adopție, nu am gasit niciun act în sensul ăsta iar numele de familie nu este nici al familiei adoptatoare nici al bunicilor.

În certificatul de naștere al tatălui, la părinți sunt trecuți bunicii.

raluk0207 a scris:

Problema principala este ca dvs nu puteti dovedi gradul de rudenie al tatalui, cu bunicii.
Ca atare, nici tatal dvs nu a avut vocatie succesorala.
Restul discutiilor (cat v-ar fi revenit , ce se intampla daca nu va prezentati), nici nu mai au atat de mare importanta.

Discuție Mostenire
Buna ziua!
Bunicii mei au avut 5 copii.Pe tatăl meu l au dat spre adopție, nu am gasit niciun act în sensul ăsta iar numele de familie nu este nici al familiei adoptatoare nici al bunicilor.
Ulterior ,din cauza remuscarilor bunicii i au dat pământ din curtea lorpentru a putea sa si faca casa după căsătorie.
Tatăl meu a murit , iar după vreo 10 ani ,2 frați ai tatălui ne au dat în judecată .Nu ne am prezentat la proces , eu aveam 16 ani.
Ulterior, am aflat ca l au îndepărtat pe tatăl nostru ca moștenitor al bunicilor.
Pentru ca a fost înfiat.
Este posibil asa ceva ?
În acest caz ,noi ca moștenitori ai tatălui după bunici ,cat ar trebui să primim?
Succesiunea după bunici se poate face daca noi nu suntem prezenti?
Va multumesc !
Discuție Succesiune
Buna seara !
Suntem o familie fara copii .
Cum putem evita ca in cazul unui eventual deces , la succesiune sa nu avem probleme cu rudele celuilalt (nepoti )Va multumesc !
Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cum sa procedez în această situație.
Vecina umbla prin casa pe tocuri, ma scoate din minti..
Ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc anticipat !