avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Activitate dana enaceanu

Activitate dana enaceanu

Discuție Deducere TVA
Buna ziua!Sunt incepatoare in acest domeniu,adica abia mi-am infiintat un SRL neplatitoare de TVA si as vrea sa achizitionez o masina pe firma de la o alta firma platitoare de TVA.Cei de la care cumpar masina mi-au spus ca-mi vor da factura pt a mi se deduce TVA--ul,chiar daca eu sunt neplatitoare.Este posibil?Cum sa procedez mai exact!Va rog mult sa ma ajutati!!
Răspuns la discuția Angajare administrator-asociat
Va multumesc foarte mult pt ajutor si pt lamuriri.Mi-ati fost de un real folos.=D>=D>
Bun ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema
Sunt asociat intr-o societate nou infiintata si as vrea ca noi,cei doi asociati sa fim angajati in functia de administrator.Se poate?Cum se procedeaza si ce impozite vom plati?Multumesc pt raspuns
Discuție autorizatii
Buna ziua!Sunt noua in domeniu si as avea nevoie de ceva ajutor...pls...
As vrea sa adaptez o rulota pt a fi utilizata la comert ambulant...mai exact mici,sandwitchuri,bere,suc...prin targuri,piete.As vrea sa stiu ce autorizatii imi sunt necesare,cum ar trebui sa fie dotata si cu ce echipament pt a nu avea problemeMultumesc tare mult pt ajutor:)
Am lucrat in invatamant 6 ani fara intrerupere,acum sunt PFI .Din ce m-am documentat pana acum se precizeaza sa existe 12 luni cotizate anterior datei de nastere a copilului,dar nu se precizeaza daca aceasta cotizatie trebuie sa se opreasca exact in momentul in care se naste copilul.Exista posibilitatea ca sa pot beneficia de aceasta indemnizatie pentru cresterea copilului,,chiar daca in prezent nu cotizez?Mentionez ca am cotizat pana in 31 august 2007.V-as ruga un raspuns cat mai rapid!Va multumesc!