avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii

Buna ziua!Sunt noua in domeniu si as avea nevoie de ceva ajutor...pls...
As vrea sa adaptez o rulota pt a fi utilizata la comert ambulant...mai exact mici,sandwitchuri,bere,suc...prin targuri,piete.As vrea sa stiu ce autorizatii imi sunt necesare,cum ar trebui sa fie dotata si cu ce echipament pt a nu avea problemeMultumesc tare mult pt ajutor:)
In primul rand adresati-va RAR pentru modificarile pe care doriti sa le aduceti rulotei, apoi reveniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant soszo soszo Buna ziua, detin un srl in Constanta si doresc sa pot face comert ambulant(cu rulota,standuri sau oricare alt mijloc),pe faleza marii,langa ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)