avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate maty_anayd

Activitate maty_anayd

Răspuns la discuția contabil - refuz predare acte
am consultat un avocat si mi-a spus ca prin executor silit voi recupera actele.problema e ca toate acestea dureaza,iar eu am nevoie de balante cat mai curand ,pentru a obtine un credit si pt a finaliza dosarul de leasing.am incercat sa le explic cat mai frumos ca nu au nici-un drept sa-mi retina documentele firmei,ca am vorbit cu avocatul si ca voi face plangere la politie.degeaba.......sustine ca vrea sa se razbune si nu-mi da actele.dati-mi o idee ,sa-l fac sa inteleaga ca face o mare prostie si sa-l pot convinge sa mi le dea pe loc.stiu ca trebuie sa existe o "amenintare"cu folos,care sa-l sperie un pic......dar nu stiu care!
Răspuns la discuția contabil - refuz predare acte
buna ziua. eu aveam o datorie de 1900 lei la contabil (salariul pe 12 luni)am discutat cu el sa-i renovez casa in schimbul banilor si diferenta din lucrare la sfarsit.eu am efectuat lucrari de constructii in valoare de 2900.neintelegerea mea cu contabilul a pornit de la faptul ca el vrea cu 1900 de lei sa faca toata casa.eu am renuntat sa mai lucrez deoarece consider ca nu e corect.in cazul acesta nu vrea sa-mi dea actele,evalundu-mi lucrarea la 500 lei cerandu-mi diferenta pana la 1900 lei..deci nu am semnat nici un contract cu el si nu m-ia emis niciodata chitanta.cum pot face sa recuperez actele(bilant,balanta)? are dreptul sa-mi retina atele ptr. acest motiv?ce sa fac in situatia asta? va multumesc
Răspuns la discuția contabil - refuz predare acte
va cer ajutor,cat mai urgent.nu stiu cum sa-l fac sa-l,conving sa-mi dea actele,pt ca am mare nevoie de ele,in vederea obtinerii unui credit.a profitat de noi folosindu-ne la construire propriei locuinte,evaluandu-ne munca la o suma modica,iar acum se foloseste de documentele firmei pt ai termin acesta lucrare.
Răspuns la discuția contabil - refuz predare acte
desi nu mi-a taiat nici-o chitanta la bani pe care i-am platit lunar,refuza sa-mi dea actele ,pt ca nu i-am platit ultimele doua luni.cum il pot convinge ca nu are nici-un drept asupra acestor documente?
are drepul legal,un contabil sa-mi retina actele,daca eu nu mai vreau sa lucrez cu el?
Răspuns la discuția salariu indicat unui asociat
multumesc ! mi-ati dat o incurajare enorma .cunostinte in constructii am indeajuns,cu actele ma icurc putin,dar nu ar trebui sa ma complic deoarece acest capitol apartine contabilului........si totusi ......ar fi mai bine daca le-as descurca eu mai intai. nu credeti? in concluzie :"meseria se fura,nu se-nvata"!
Răspuns la discuția salariu indicat unui asociat
multumesc pt informatiile cu privire la variantele de creditare si leasing,dar pt inceput va rog sa ma ajutati sa ajung pana acolo.de exemplu:cati angajati(minim) trebuie sa aibe o firma de constructii? ce profit trbuie sa am ca sa fiu primit de creditori. as mai dori si recomandari de carti in acest domeniu al SRL-urilor.sant la inceputul afacerii si doresc sa cunosc tot ce-i necesar pt a intra cu adevarat in lumea AFACERILOR. MULTUMESC!
Răspuns la discuția infiintare srl
posibil sa coste mai putin in alte zone,dar aici la mine ,in ALEXANDRIA, acesta-i pretul . daca mai pun stampilele,facturierul,chitantierul.........,contabilul,ne indepartam mult de 1200 lei.
Răspuns la discuția infiintare srl
dragilor,suma de 1200 reprezinta un calcul total al infiiintarii unui SRL,de la cererea de rezervare a denumirii firmei pana la ultima declaratie de functionare.mentionez ca funtioneaza pe constructii si este platitoare de tva(pe intelesul tuturor).nu vreau sa va dezamagesc cu aceasta suma,dar aceasta-i realitatea.nu va mai luati dupa toate RECLAMELE FALSE... eu am crezut odata si m-am inselat,ajunsesem la un moment dat sa imprumut bani de la prieteni ,sa pot finaliza totul.
Răspuns la discuția infiintare srl
eu am infiintat firma in urma cu doua luni si jumatate,cheltuielile ma ajuns la aproximativ 1200 lei,toate documentele pt firma le poti avea dupa aproape o luna ,nu-i chiar atat de greu sa poti infiinta o firma,important sa ai vointa.