avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor contabil - refuz predare acte
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

contabil - refuz predare acte

are drepul legal,un contabil sa-mi retina actele,daca eu nu mai vreau sa lucrez cu el?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:32, 9 Octombrie 2009
Binenteles ca nu. Dragoste cu forta nu se poate.
desi nu mi-a taiat nici-o chitanta la bani pe care i-am platit lunar,refuza sa-mi dea actele ,pt ca nu i-am platit ultimele doua luni.cum il pot convinge ca nu are nici-un drept asupra acestor documente?
va cer ajutor,cat mai urgent.nu stiu cum sa-l fac sa-l,conving sa-mi dea actele,pt ca am mare nevoie de ele,in vederea obtinerii unui credit.a profitat de noi folosindu-ne la construire propriei locuinte,evaluandu-ne munca la o suma modica,iar acum se foloseste de documentele firmei pt ai termin acesta lucrare.
Platiti-i ultimele doua luni daca a prestat vreo activitate pentru firma dvs.! Din postarea dvs am inteles ca acesta este motivul pentru care va retine actele.
buna ziua. eu aveam o datorie de 1900 lei la contabil (salariul pe 12 luni)am discutat cu el sa-i renovez casa in schimbul banilor si diferenta din lucrare la sfarsit.eu am efectuat lucrari de constructii in valoare de 2900.neintelegerea mea cu contabilul a pornit de la faptul ca el vrea cu 1900 de lei sa faca toata casa.eu am renuntat sa mai lucrez deoarece consider ca nu e corect.in cazul acesta nu vrea sa-mi dea actele,evalundu-mi lucrarea la 500 lei cerandu-mi diferenta pana la 1900 lei..deci nu am semnat nici un contract cu el si nu m-ia emis niciodata chitanta.cum pot face sa recuperez actele(bilant,balanta)? are dreptul sa-mi retina atele ptr. acest motiv?ce sa fac in situatia asta? va multumesc

Alte discuții în legătură

Proces cu asociatia de proprietari catalinhdd catalinhdd Am si eu nevoie de ajutorul unui avocat in legatura cu un proces. Deci am fost dat in judecata de asociatie pentru o restanta de 2900 lei si penalitati de ... (vezi toată discuția)
Caut avocat sau casa de avocatura Mihai3884 Mihai3884 Buna ziua, Sunt asociat într-o societate neplatitoare de tva (domeniu de activitate - restaurante) cu fosta concubina care in perioada Mai-Iunie anul ... (vezi toată discuția)
Anularea unui contract de prestari servicii de consultanta ursenicoleta ursenicoleta Am incheiat un contract de consultanta in care sunt beneficiarul. Acesta prevede un avans , si inca trei transe de plata , dar consultantul nu m-a ajutat cu ... (vezi toată discuția)