avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... anularea unui contract de prestari servicii de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

anularea unui contract de prestari servicii de consultanta

Am incheiat un contract de consultanta in care sunt beneficiarul. Acesta prevede un avans , si inca trei transe de plata , dar consultantul nu m-a ajutat cu nimic ci doar a luat copii ale unor acte ale firmei(bilant, balanta) , mi-a dat un chestionar pe e-mail , si m-a instiintat prin posta (nu era factura ci un document facut pe calculator care ma anunta ca nu se inregistra in contabilitate)ca am sa-i dau 17.000 ron (dupa un an de la semnarea contractului). Am incercat sa reluam lucrul(nu am spus ca trebuia sa ma ajute la un proiect SAPARD) platindu-i un avans de 10.000 ron , ulterior mi-a eliberat o factura mai mare ce reprezenta valoarea de 17.000 ron , spunand acum ca am recunoscut datoria si imi cere in instanta sa-i platesc diferenta . Pot cere anularea contractului? Nu a facut nimic , nu am ajuns sa vad nimic lucrat dar cere bani.... pot anula contractul in instanta???????? ( acum lucrez cu un alt consultant si lucreaza nu ma santajeaza.... Nu stiu ce sa fac......Va rog sa ma ajutati repede!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: ursenicoleta , utilizator 21:41, 8 Noiembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru raspuns . Am inceput demersurile pentru a vedea acel contract un domn avocat....sper sa fie bine.....asta e ...
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez sumele restituite la cererea beneficiarului melyse01 melyse01 Buna ziua, Am urmatoarea speta la care va cer ajutorul. Am executat un contract de construire a unei fabrici de lapte pentru care beneficiarul a obtinut si ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata z3usss z3usss salut. am o firma si am lucrat pana acum o luna ca subantreprenor pentru o firma din constanta. toate bune si frumoase pana cand am terminat una din lucrari , ... (vezi toată discuția)
Stornare factura an 2010 oana_ic oana_ic Buna ziua, Am o problema urgenta de rezolvat si in acest sens va solicit ajutorul. Lucrez la o firma prestatoare din domeniul constructiilor si trebuie sa ... (vezi toată discuția)