Am incheiat un contract de consultanta in care sunt beneficiarul. Acesta prevede un avans , si inca trei transe de plata , dar consultantul nu m-a ajutat cu nimic ci doar a luat copii ale unor acte ale firmei(bilant, balanta) , mi-a dat un chestionar pe e-mail , si m-a instiintat prin posta (nu era factura ci un document facut pe calculator care ma anunta ca nu se inregistra in contabilitate)ca am sa-i dau 17.000 ron (dupa un an de la semnarea contractului). Am incercat sa reluam lucrul(nu am spus ca trebuia sa ma ajute la un proiect SAPARD) platindu-i un avans de 10.000 ron , ulterior mi-a eliberat o factura mai mare ce reprezenta valoarea de 17.000 ron , spunand acum ca am recunoscut datoria si imi cere in instanta sa-i platesc diferenta . Pot cere anularea contractului? Nu a facut nimic , nu am ajuns sa vad nimic lucrat dar cere bani.... pot anula contractul in instanta???????? ( acum lucrez cu un alt consultant si lucreaza nu ma santajeaza.... Nu stiu ce sa fac......Va rog sa ma ajutati repede!!!!!!!!!!
Refuz de plata
z3usss
salut.
am o firma si am lucrat pana acum o luna ca subantreprenor pentru o firma din constanta. toate bune si frumoase pana cand am terminat una din lucrari , ... (vezi toată discuția)