salut.
am o firma si am lucrat pana acum o luna ca subantreprenor pentru o firma din constanta. toate bune si frumoase pana cand am terminat una din lucrari , am emis factura care a ramas doar emisa deoarece antreprenorul refuza sa o plateasca pentru ca nu vrea el(asta este raspunsul lui). Suma este maricica iar daca nu reusesc sa o incasez cat mai urgent ma paste o mama de faliment si pe langa asta niste procese cu furnizorii care l-a ransul lor au facturi la mine neplatite.
Termenul de plata a expirat in 25-02-2009 , factura a fost trimisa cu confirmare de primire (este semnata confirmare si s-a intors la mine) iar el in continuare refuza sa o plateasca din acelasi motiv bazandu-se pe faptul ca la aceasta ultima lucrare nu am mai avut contract. Poate am fost inspirat ca atunci cand am terminat lucrarea am fost la beneficiar (respectiv o institutie bancara) care mi-a semnat, stampilat si inregistrat un chestionar ce se refearea la lucrarile respective, chestionar ce are antetul si semnatura societatii mele.
Intrebarea e cum sa fac sa scot banii de la el mai repede...
se dewschide procedura falimentului .
dar cum se face asta ca nu am avut de a face cu avocati pana la data asta iar pe jurist l-am expediat urgent din functie ca mi-a demonstrat cat este de competent .
daac imi puteti spune cum se poate face asta v-as fi recunoscator.
multumesc anticipat.
ps: daca imi puteti da un numar de telefon pentru contact sa va sun sa va explic mai repede situatia ar fi si mai bine.
imi puteti da numarul la adresa de email : dan_mircea2000@yahoo.com