Multumesc frumos dar Asta este nedumerirea mea. Cum pot ei sa se sesizeze? Eu am luat amenda intr-un sat din nordul Romaniei si domiciliu in CI este in Bucuresti iar permisul strain.
Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce se poate intampla daca:
Am permis strain si mi-a fost suspendat in Romania pe o perioada de 3 luni pentru viteza, cu declaratie notariala mi-am luat permisul inapoi. Am fost plecata in strainatate o luna si m-am intors inapoi in Romania, am condus si am fost oprita pentru ca nu am purtat centura de siguranta. Le-am dat toate documentele dar nu m-au verificat asa ca mi-au facut un proces verbal si amenda pentru centura de siguranta. Am plecat, toate bune. Ce se poate intampla?!
Buna seara, va rog sa imi spuneti ce se poate intampla daca:
Am permis strain si mi-a fost suspendat 3 luni pentru viteza, cu declaratie notariala mi-am luat permisul inapoi. Am fost plecata in strainatate o luna si m-am intors inapoi, am condus si am fost oprita pentru ca nu am purtat centura de siguranta. Le-am dat toate documentele dar nu m-au verificat asa ca mi-au facut un proces verbal si amenda pentru centura de siguranta. Am plecat, toate bune. Ce se poate intampla?!