avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate MirunaFelini

Activitate MirunaFelini

Răspuns la discuția Permis suspendat
Multumesc frumos dar Asta este nedumerirea mea. Cum pot ei sa se sesizeze? Eu am luat amenda intr-un sat din nordul Romaniei si domiciliu in CI este in Bucuresti iar permisul strain.
Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce se poate intampla daca:
Am permis strain si mi-a fost suspendat in Romania pe o perioada de 3 luni pentru viteza, cu declaratie notariala mi-am luat permisul inapoi. Am fost plecata in strainatate o luna si m-am intors inapoi in Romania, am condus si am fost oprita pentru ca nu am purtat centura de siguranta. Le-am dat toate documentele dar nu m-au verificat asa ca mi-au facut un proces verbal si amenda pentru centura de siguranta. Am plecat, toate bune. Ce se poate intampla?!
Buna seara, va rog sa imi spuneti ce se poate intampla daca:
Am permis strain si mi-a fost suspendat 3 luni pentru viteza, cu declaratie notariala mi-am luat permisul inapoi. Am fost plecata in strainatate o luna si m-am intors inapoi, am condus si am fost oprita pentru ca nu am purtat centura de siguranta. Le-am dat toate documentele dar nu m-au verificat asa ca mi-au facut un proces verbal si amenda pentru centura de siguranta. Am plecat, toate bune. Ce se poate intampla?!