avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce se poate intampla daca:
Am permis strain si mi-a fost suspendat in Romania pe o perioada de 3 luni pentru viteza, cu declaratie notariala mi-am luat permisul inapoi. Am fost plecata in strainatate o luna si m-am intors inapoi in Romania, am condus si am fost oprita pentru ca nu am purtat centura de siguranta. Le-am dat toate documentele dar nu m-au verificat asa ca mi-au facut un proces verbal si amenda pentru centura de siguranta. Am plecat, toate bune. Ce se poate intampla?!
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
MirunaFelini, utilizator
Cel mai recent răspuns: MirunaFelini , utilizator 11:20, 13 Ianuarie 2019
Daca se descopera, se sesiseza din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si ped. de art. 335 alin.2 c.p.
Multumesc frumos dar Asta este nedumerirea mea. Cum pot ei sa se sesizeze? Eu am luat amenda intr-un sat din nordul Romaniei si domiciliu in CI este in Bucuresti iar permisul strain.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis ... 123tania123 123tania123 Buna ziua ... am o intrebare in seara de duminica ma oprit politia pe drum satesc si ma intrebat daca am permis am recunoscut ca nu ..prietenul meu era in ... (vezi toată discuția)
Am permisul expirat de 17 ani, am locuit in strainatate si nu ... mihaistoica202 mihaistoica202 am permisul expirat de 17 ani, am locuit in strainatate si nu am condus deloc. astazi am condus in romania si m-a oprit politia in bucuresti. zic ca nu figurez ... (vezi toată discuția)
Mi s a luat permisul când îl aveam suspendat Va rog frumos sa ma ajutați... Mi a fost suspendat permisul și am condus din nou... Ce pot face în acest caz.. Sunt disperata va rog sa ma ajutați! (vezi toată discuția)