avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am permisul expirat de 17 ani, am locuit in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am permisul expirat de 17 ani, am locuit in strainatate si nu ...

am permisul expirat de 17 ani, am locuit in strainatate si nu am condus deloc. astazi am condus in romania si m-a oprit politia in bucuresti. zic ca nu figurez in baza decdste nationala ca posesor de permis si imi vor intocmi dosar penal. eu am luat permisul la 18 ani in alexandria si nu il mai am fizic demult, l-am pierdut. este posibil asa ceva? sa dispar din baza de date? ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: mihaistoica202 , utilizator 21:21, 25 Noiembrie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea este posibil. Vi s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 335 alin. 1 c.p. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
si totusi este posibil, eu nu mint cand spun ca am permis, expirat de 17 ani, dar am permis
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
mihaistoica202, utilizator

am fost la circulatie la alexandria, au cautat in arhive (hartie), au gasit fotocopie dupa permisul vechi, am scris de mana o cerere catre comandant, s-a aprobat instant, o sa imi trimita prin posta adeverinta ca am DREPTUL de a conduce si sunt obligat sa fac vizita medicala si sa il reinnoiesc. caz rezolvat, va multumesc pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea autoturismului unui minor,sfarsit cu accident cu pagube materiale Flavius122 Flavius122 Duminica dimineata,venind de la club impreuna cu soferul meu si un minor pe care il luasem la ocazie,am oprit la sofer acasa,care mai apoi ne-a lasat pe noi sa ... (vezi toată discuția)
Mi s a luat permisul când îl aveam suspendat Va rog frumos sa ma ajutați... Mi a fost suspendat permisul și am condus din nou... Ce pot face în acest caz.. Sunt disperata va rog sa ma ajutați! (vezi toată discuția)
Am condus mașina unui prieten fără să am permis și ne-a prins poliția. ce riscăm? Catalin1501 Catalin1501 Buna ziua. Eram acum 2 3 seri, cu prietenii in parcarea Kaufland. Unul dintre prieteni avand permis, si masina. L-am rugat sa imi dea sa fac o parcare, ... (vezi toată discuția)